Comanda minima in acest magazin virtual este de 100 lei.

Herpes

Herpes  ( virusul herpes simplex) – erupţie cu vezicule, pe un fond de roşeaţă localizat la nivelul gurii, nasului sau al organelor genitale externe.  Acesta se clasifică în două tipuri: herpes tip 1 (HSV-1 sau herpes oral) și herpes de tip 2 (HSV-2 sau herpes genital).

Cel mai frecvent, herpesul de tip 1 provoacă leziuni în jurul gurii și a buzelor sau pe față. Acesta poate provoca uneori și herpes genital, dar cele mai multe cazuri de herpes genital sunt cauzate de herpes tip 2.

În cazul herpesului HSV-2, persoana infectată poate avea leziuni în jurul organelor genitale sau în jurul rectului. Cu toate acestea, leziunile herpesului HSV-2 l pot să apară și în alte locuri, dar, de obicei, se găsesc mai jos de talie.

Herpesul este un virus foarte contagios și poate fi transmis de la o persoană la alta prin contact direct. Virusul  HSV -1 se poate transmite prin sărut sau prin folosirea comună a unor obiecte de igienă, cum ar fi periuța de dinți sau prin folosirea acelorași tacâmuri, în timp ce herpesul de tip 2 se poate lua prin contact sexual( vaginal, anal sau oral) cu o persoană care are virusul,  fiind o boală cu transmitere sexuală comună.

Fluide găsite într-un herpes inflamat transporta virusul, iar contactul cu aceste fluide pot provoca infecții. Puteți lua,  de asemenea, herpes de la un partener sexual infectat care nu are o rană vizibilă sau care să nu știe că este infectat, deoarece virusul poate fi eliberat prin piele și răspândi infecția partenerului sexual.


Crema cu mimoză tenuifloră - Aur Derm Mimoza 30ml

Crema cu mimoză tenuifloră - Aur Derm Mimoza 30ml

Crema cu mimoza tenuifloraCrema cu mimoză tenuiflo..

52.48 Lei

-4.50 Lei
Cremă cu rostopască și extract uleios din rășină de conifere - Aur Derm Rostopască 50ml

Cremă cu rostopască și extract uleios din rășină de conifere - Aur Derm Rostopască 50ml

Crema cu rostopasca Aur Derm Rostopasca este făcut..

10.50 Lei 15.00 Lei

Spray Mimoza cu extract de mimoza tenuifloră poir 30ml

Spray Mimoza cu extract de mimoza tenuifloră poir 30ml

Folosit de secole cu eficacitate împotriva bolilor..

40.00 Lei

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)